•• HoogWaardigE en functionele producten voor afvalinzameling en buiteninrichting . ••

contact

SAURA 

In 2015 is HWE City & Park de samenwerking met SAURA BV gestart en zijn wij de exclusieve vertegenwoordiger van SAURA® producten.

SAURA BV is gespecialiseerd in de productie van functionele prefab design elementen. De productie vindt plaats nabij de stad Alicante in Spanje.
Het bedrijf is door Paco Saura en Leonardo Garcia Pastor opgericht in de jaren 70 van de vorige eeuw.
Hun jarenlange ervaring en inzet hebben van SAURA BV een zeer gespecialiseerd bedrijf van eersteklas kwaliteitsproducten gemaakt.

De producten van SAURA BV worden twee hoofdrubrieken onderscheiden:

- Maatwerk: gevels van architectonisch beton, grote fonteinen etc.

- Buiteninrichting: meubilair, plantenbakken, afvalbakken, verlichtingsmasten, etc.

Voor de ontwerpen worden verschillende uiteenlopende materialen gebruikt zoals prefab beton met en zonder behandeling, combinaties van beton met roestvrij staal, staal gekleurd met verf en hout. Voor zowel het maatwerk als voor de buiteninrichting heeft SAURA BV gekozen voor een combinatie van kwaliteit en design. Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt SAURA BV samen met verschillende ontwerpers-architecten:

Paco Saura heeft kwaliteit en aandacht voor de klant tot het bedrijfsmotto gemaakt.
Dat gecombineerd met zijn professionaliteit en creativiteit heeft fraaie ontwerpen opgeleverd.
Tijdens zijn lange professionele leven heeft hij veel gevarieerde werken gerealiseerd zoals 

  • design gevels
  • decoratieve elementen
  • straatmeubilair, etc.

Paco Saura heeft onder andere de serie Conik ontworpen.

DOOA, is een architectenbureau gevestigd in Alicante. Voor SAURA BV hebben zij de volgende series ontworpen: Fauna, Ele, Vol, Caillou en Pli              (www.dooa.es)

Mireya Duart heeft samengewerkt met verschillende bedrijven en architectenbureaus in zowel Venezuela als Spanje. Ze heeft diverse projecten in de woningbouw, kantoorgebouwen, bibliotheken, hotels, tijdelijke architectuur en landschapsarchitectuur gerealiseerd. Voor SAURA BV heeft zij onder andere de volgende series ontworpen: Celosías, Activity Center, Trébol, Ola en Puzzle en de series Acacia, Diamante en Natura. Meer informatie over Mireya Duart is te vinden op haar website www.mireyaduart.com

Neem contact met ons op