•• hoogwaardige, innovatieve en functionele producten voor inzameling en buiteninrichting. ••

contact

Saura producten

Voor volledig assortiment straat-/parkmeubilair raadpleeg de catalogus : SAURA

In 2016 is City & Park, voor zowel de Nederlandse als Belgische markt de samenwerking met SAURA gestart. SAURA is gespecialiseerd in de productie van functionele prefab designelementen voor zowel openbare ruimte, bedrijven, hotels, restaurants, recreatie en vakantiepark.

De productie vindt plaats in hun eigen fabriek nabij de stad Alicante in Spanje. Het bedrijf is door Paco Saura en Leonardo Garcia Pastor opgericht in de jaren 70 van de vorige eeuw.

Paco Saura heeft kwaliteit en aandacht voor de klant tot het bedrijfsmotto gemaakt. Dat gecombineerd met zijn professionaliteit en creativiteit heeft fraaie ontwerpen opgeleverd op het gebied van elementen voor de buitenruimte.

Behalve de eigen ontwerpen van Paco Saura zoals de Conik, werken ze ook veel samen met

DOOA, een architectenbureau gevestigd in Alicante. Voor SAURA hebben zij de volgende series ontworpen: Ele, Vol, Caillou

Mireya Duart heeft samengewerkt met verschillende bedrijven en architectenbureaus in zowel Venezuela als Spanje. Voor SAURA heeft zij onder andere de volgende series ontworpen: Trébol, Ola en Puzzle en de series Acacia, Diamante.

Productkenmerken:

De beton/gietsteen producten zijn leverbaar in 2 texturen (glad en uitgewassen) en 3 standaardkleuren  (wit, grijs en Tosca (zandkleur)).

  • Puur wit, zonder kleurstoffen;
  • Geen zand/of grind toegepast
  • Voelt minder koud aan dan normale beton (warmt sneller op)
  • Eenvoudig schoon te maken met water en borstel (geen hogedruk reinigen)
  • Beschadiging of vlek eenvoudig met schuurpapier/ bij te werken
  • Blijft goed in ons milieu “Referentie banken welke inmiddels 5 jaar in Nederland staan zijn te aanschouwen”

Witte beton gemaakt in Nederland of België is in vergelijking tot deze beton/gietsteen niet wit, en blijft ook niet mooi in loop der tijd. Referentie banken welke inmiddels sinds 2016 in Nederland staan bewijzen dit. 

 

 

Nieuws

Reparatie en onderhoud Semi-ondergondse containers

Geschreven op

Heeft u een Semi ondergondse Molok dan bent u bij ons aan het juiste adres voor nieuwe onderdelen. Ook het vervangen van de onderdelen kunnen we natuurlijk verzorgen . Lees meer »

Mega ondergronds perssysteem

Geschreven op

Het Mega ondergrondse perscontainer systeem kan ook in combinatie met zonne-panelen uitgevoerd worden. Bekijk het filmpje. Lees meer »

GFT rolcontainer behuizingen CPwastecs

Geschreven op

Naast de kleurijke UNO ondergrondse container Familie, die ook voor GFT-restmateriaal geschikt is, hebben we nu ook onze eigen bovengrondse GFT-rolcontainer behuizingen in... Lees meer »

Meer Nieuws