•• HoogWaardigE en functionele producten voor afvalinzameling en buiteninrichting . ••

contact

HWE City & Park B.V.

HWE City & Park B.V. staat voor HoogWaardigE innovatieve en duurzame producten waaronder te verstaan de afvalinzamelsystemen en straatmeubilair voor de inrichting van de buitenruimte voor zowel openbaar gebied al bedrijven.

Met de afvalinzamelsystemen van HABA, MOLOK® en Cervic environment, kunnen wij u van dienst zijn van prullenbak naast uw bureau tot en met ondergrondse afvalinzameling met perscontainers tot 24 m3 geperst afval.

Behalve de levering van de afvalinzamelsystemen kunnen wij u ook advies geven met betrekking tot inzamelen van uw afval en het afvalinzamelsysteem wat daar het beste bij past.

Voor het straatmeubilair heeft HWE City & Park B.V. de exclusieve vertegenwoordiging van SAURA® en produceren we ook onze eigen lijn straatmeubilair COMCOWO.

Omdat de nadruk meer is komen te liggen op de afvalinzamelsystemen, is de verkoop van straatmeubilair ondergebracht bij Van Hees Infra Products B.V. te Ravenstein.

Mede door de grote verscheidenheid aan producten en samenwerking met deskundige producenten hebben we ook de mogelijkheid om “op maat” te produceren. We streven er naar om elk project uitvoerbaar te maken.

Heeft u een vraag, probleem, of uitdaging neem dan geheelvrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op