•• hoogwaardige, innovatieve en functionele producten voor inzameling en buiteninrichting. ••

contact

Ontwerpen en series SAURA® producten

De SAURA productnamen zijn veelal afgeleid van de serie waartoe ze behoren. Ieder serie heeft haar eigen kenmerken welke herkenbaar terugkomen in de afzonderlijke producten uit die serie.

Op basis van  onderstaande series zijn diverse producten gemaakt :

Conik
Geometrie gemaakt tot design, de convergerende lijnen zorgen voor modern, dynamisch en elegant straatmeubilair.
Omdat het is gemaakt van gietsteen/beton, is een verdere conservering met verf in een brede waaier van kleuren mogelijk, wat een wereld aan verschillende decoratiemogelijkheden opent.

Vol
Een serie gerealiseerd met gebogen staalplaat en ontworpen met een geometrie op basis van de vouw. Zijn vloeiende vormen, functionaliteit en eenvoud versmelten moeiteloos met elke willekeurige omgeving.

Ele
Een serie ontworpen met doorlopende rechthoekige geometrie van gekleurd en verzinkt staal. Eenvoudig en tijdloos, pretendeert een subtiele dialoog met de omgeving.

Fauna
Een serie geïnspireerd door de dierenwereld, bedacht om de verbeelding te stimuleren en ontworpen met (afge)ronde geometrische vormen, zodat de kleintjes er veilig mee kunnen spelen.
De afwerking van wit geslepen en gepolijst beton vormt een stevige oppervlakte, sterk en zacht tegelijkertijd.

Acacia
Een Acaciazaadje is de basis van inspiratie geweest die heeft geleid tot een ontwerp met kronkelende en organische lijnen. Uit dit unieke werk komen verschillende elementen voort, die samen met elkaar de Serie Acacia vormen.

Diamante
Het ontwerp is geïnspireerd door de vorm van een diamant, wat het een tegelijkertijd elegant en eenvoudig aspect geeft.

Celosias (Jaloezieën)
Ze komen in drie verschillende modellen met afmetingen die kunnen worden aangepast aan de behoeftes van elk project. De productie is modulair en gaat ongeveer per 1 m2. Ze zijn gemaakt van gewapend beton. Ideaal voor gevels, omheining of voor het scheiden van ruimtes, zowel binnen als buiten.

Activity Center, Trébol, Ola, Puzzle
Behoren tot een Innovatief en creatief meubilair. Samengesteld uit verschillende modulaire elementen, bestemd voor verschillende toepassingen en activiteiten. Het bestaat uit zitelementen en plantenbakken om verschillende omgevingen te realiseren en de mogelijkheid te hebben om verschillende activiteiten tegelijkertijd uit te voeren. Het ontwerp is bedoeld als zijnde een organische, vrije en onbevangen vorm.

Caillou
Geometrisch elliptische zitting, bestaande uit twee delen gemaakt van beton. Het is mogelijk zowel rondlopende als lineaire opstelling te maken.

Pli
Modulair zitsysteem met golvende vormen, gemaakt van beton. Deze bank is te verkrijgen in verschillende samenstellingen en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden, waardoor prima te gebruiken om de stedelijke grenzen vorm te geven.

Flor, Pétalo, Corazón
Deze drie elementen, hart (corazón), bloem (flor) en bloemblaadje (pétalo), vloeien voort uit het concept van liefde voor de natuur. Hun vorm en verschijning geven hen een speels en tegelijkertijd functioneel karakter. Past bij terrassen, tuindecoratie, hotels of een natuurlijke omgeving.

Neem contact met ons op

  • Home
  • Ontwerpen & Series Saura®