•• HoogWaardigE en functionele producten voor afvalinzameling en buiteninrichting . ••

contact

Glow in the dark

Ons product Glow in the dark is toepasbaar op verschillende materialen. Wij leveren het product Glow in the dark alleen inclusief de applicatie ervan omdat het effect onder andere  bepaald wordt door de wijze en nauwkeurigheid van aanbrengen.

Wij streven met onze producent zoveel mogelijk naar ontwikkeling van milieu– en maatschappelijk verantwoorde producten. De Glow in the dark  is wel vrij van fosfor, maar niet op waterbasis te leveren.
Dit heeft te maken met het feit dat de watergevoeligheid van de (huidige) verkrijgbare Glow in the Dark grondstoffen, het niet mogelijk maken om in deze toepassing een compleet water gedragen systeem aan te bieden. Wij blijven samen met onze producent continue focussen op nieuwe ontwikkelingen binnen de internationale grondstoffenmarkt.

De afwerking van de Glow in the dark is standaard met onze antigraffiti-lak.

De Glow in the dark is verkrijgbaar in drie kleurtypes:
1.  Geel-groen
2. Rood
3. Blauw-geel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons

Nieuws

Haba ondergronds perssysteem

Geschreven op

De Mega ondergrondse perscontainer systeem kan ook in combinatie met zonne-panelen uitgevoerd worden. Bekijk het filmpje. Lees meer »

Zit elementen, Antwerpen

Geschreven op

Circa 275 m. prefab zitelementen deels voorzien van onbehandeld bilinga, balken van 200 x 300 mm. Plaats : Speelpleinstraat Merksum, Antwerpen Lees meer »

Skatebank, Antwerpen

Geschreven op

Skatebank van 10 meter lengte voorzien van skateprofiel en Led-verlichting. Led verlichting alsmede aansluitkastje zijn in de bank weggewerkt zodat geheel goed beschermd is... Lees meer »

Meer Nieuws
  • Home
  • Zak dispenser