•• hoogwaardige, innovatieve en functionele producten voor inzameling en buiteninrichting. ••

contact

Glow in the dark

Ons product Glow in the dark is toepasbaar op verschillende materialen. Wij leveren het product Glow in the dark alleen inclusief de applicatie ervan omdat het effect onder andere  bepaald wordt door de wijze en nauwkeurigheid van aanbrengen.

Wij streven met onze producent zoveel mogelijk naar ontwikkeling van milieu– en maatschappelijk verantwoorde producten. De Glow in the dark  is wel vrij van fosfor, maar niet op waterbasis te leveren.
Dit heeft te maken met het feit dat de watergevoeligheid van de (huidige) verkrijgbare Glow in the Dark grondstoffen, het niet mogelijk maken om in deze toepassing een compleet water gedragen systeem aan te bieden. Wij blijven samen met onze producent continue focussen op nieuwe ontwikkelingen binnen de internationale grondstoffenmarkt.

De afwerking van de Glow in the dark is standaard met onze antigraffiti-lak.

De Glow in the dark is verkrijgbaar in drie kleurtypes:
1.  Geel-groen
2. Rood
3. Blauw-geel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons

Nieuws

Reparatie en onderhoud Semi-ondergondse containers

Geschreven op

Heeft u een Semi ondergondse Molok dan bent u bij ons aan het juiste adres voor nieuwe onderdelen. Ook het vervangen van de onderdelen kunnen we natuurlijk verzorgen . Lees meer »

Mega ondergronds perssysteem

Geschreven op

Het Mega ondergrondse perscontainer systeem kan ook in combinatie met zonne-panelen uitgevoerd worden. Bekijk het filmpje. Lees meer »

GFT rolcontainer behuizingen CPwastecs

Geschreven op

Naast de kleurijke UNO ondergrondse container Familie, die ook voor GFT-restmateriaal geschikt is, hebben we nu ook onze eigen bovengrondse GFT-rolcontainer behuizingen in... Lees meer »

Meer Nieuws
  • Home
  • Zak dispenser