•• hoogwaardige, innovatieve en functionele producten voor inzameling en buiteninrichting. ••

contact

HABA MEGA ondergrondse perscontainer

Het HABA mega perscontainersysteem is geschikt voor vrijwel elke locatie waar een kostenefficiënt en ecologisch afvalbeheersysteem nodig is. Het systeem leent zich uitstekend voor het efficiënt beheren van alle soorten afval, zowel in grote openbare ruimtes als in smalle binnenhoven van gebouwen in stadscentra, en biedt mede een oplossing voor recycling.

In de perscontainersystemen, kan de ondergrondse pers meer dan 100 m³ niet-gecomprimeerd afval bevatten.

HABA-systemen zijn toepassing in de openbare ruimte ook geschikt voor bedrijfsinstellingen en bestaat uit een compleet programma van kantoorafvalbakken tot mega ondergrondse perscontainers. De afmetingen kunnen worden aangepast op basis van de locatie. Standaard pers-afmetingen zijn 10m³, 16m³ en 20m³. Bovengronds is een kleine container zichtbaar en ondergronds bestaat het systeem uit een container met een metalen frame en de daarbij behorende pers.

Tussentijdse afvalopslag kan op een veilige en stijlvolle wijze worden gerealiseerd, zelfs op veeleisende locaties. Door de koele ondergrondse tussenopslag blijft zowel de verzamelcontainer als de omgeving hygiënisch en geurvrij.

Onze Total-Cost-of-Ownership-calculatie toont aan, dat dit systeem een besparing zal opleveren op beheer, onderhoud, lediging, transport en natuurlijk CO₂-uitstoot. Referentieklanten zijn te vinden in grote steden zoals Moskou, Dubai, Stockholm, Zürich, Peking en Helsinki.

 

 

  • Home
  • Informatie HABA MEGA ondergrondse perscontainer