•• hoogwaardige, innovatieve en functionele producten voor inzameling en buiteninrichting. ••

contact

MEGA ondergrondse perscontainer

Het mega perscontainersysteem is geschikt voor vrijwel elke locatie waar een kostenefficiënt en ecologisch afvalbeheersysteem nodig is. Het systeem leent zich uitstekend voor het efficiënt beheren van alle soorten afval, zowel in grote openbare ruimtes als in smalle binnenhoven van gebouwen in stadscentra, en biedt mede een oplossing voor recycling.

In de perscontainersystemen, kan de ondergrondse pers meer dan 100 m³ niet-gecomprimeerd afval bevatten.

Mega ondergrondse perscontainer systemen zijn zowel geschikt voor bedrijven, woontorens en bedrijfsinstellingen. De afmetingen kunnen worden aangepast op basis van de locatie. Standaard pers-afmetingen zijn 10m³, 16m³ en 20m³. Bovengronds is een kleine container zichtbaar en ondergronds bestaat het systeem uit een container met een metalen frame en de daarbij behorende pers.

Tussentijdse afvalopslag kan op een veilige en stijlvolle wijze worden gerealiseerd, zelfs op veeleisende locaties. Door de koele ondergrondse tussenopslag blijft zowel de verzamelcontainer als de omgeving hygiënisch en geurvrij.

Onze Total-Cost-of-Ownership-calculatie toont aan, dat dit systeem een besparing zal opleveren op beheer, onderhoud, lediging, transport en natuurlijk CO₂-uitstoot. Referentieklanten zijn te vinden in grote steden zoals, Dubai, Stockholm, Zürich, Peking en Helsinki.

 

 

  • Home
  • Informatie HABA MEGA ondergrondse perscontainer