SAURA BV

In 2015 is HWE City & Park de samenwerking met SAURA BV gestart en zijn wij de exclusieve vertegenwoordiger van SAURA® producten.
Naast de huidige collectie producten van dit Spaanse merk zullen er de komende tijd ook nieuwe en andere producten aan ons assortiment toegevoegd worden. Uiteraard geldt voor deze nieuwe producten dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

SAURA BV is gespecialiseerd in de productie van prefab design elementen. De productie vindt plaats nabij de stad Alicante in Spanje.
Het bedrijf is door Paco Saura en Leonardo Garcia Pastor opgericht in de jaren 70 van de vorige eeuw.
Hun jarenlange ervaring en inzet hebben van SAURA BV een zeer gespecialiseerd bedrijf van eersteklas kwaliteitsproducten gemaakt.

De producten van SAURA BV worden twee hoofdrubrieken onderscheiden:

Voor de ontwerpen worden verschillende uiteenlopende materialen gebruikt zoals prefab beton met en zonder behandeling, combinaties van beton met roestvrij staal, staal gekleurd met verf en hout. Voor zowel het maatwerk als voor de buiteninrichting heeft SAURA BV gekozen voor een combinatie van kwaliteit en design. Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt SAURA BV samen met verschillende ontwerpers-architecten: