•• innovatieve en creatieve design elementen ••

contact

Hondentoilet Exhit

Heeft u het ook hélemaal gehad met hondenpoep?
Droom even mee... wandelen in het park. Kinderen ravotten in het gras.
Stop met dromen... wordt wakker!  

Geen poep zo vies als hondenpoep | Serieus aandachtpspunt voor volksgezondheid?
Een onderschat onderwerp, maar tegelijkertijd een serieus probleem! Hondenpoep bevat ziekteverwekkende bacillen en parasieten, voor mens en dier. 

Wat denkt u van de risico’s die groen lopen bij het maaien van poepveldjes…? Misschien vraagt u zich al jaren af: hoe pakken we dit probleem aan?

Gelukkig, er is goed nieuws. Met de komst van het hondentoilet wordt dit verleden tijd. Een hond die zijn behoefte doet op een hondentoilet, laat geen spoor van ziektes achter. Uitwerpselen worden direct afgevoerd. Na elk gebruik wordt het hondentoilet ontsmet. Uitwerpselen komen niet meer in de bodem. Geen uitwerpselen meer in zakjes, geen afvoer meer en verbranding van uitwerpselen.

Maar… als een hond het niet wil?
Exhit is gebruiksvriendelijk voor zowel hond als bezitter. Via de website www.hondentoilet.nl kunt u de cursus downloaden. Voor een eerste plaatsing in uw gemeente of wijk adviseren wij u een dagdeel onze gedragscoach voor baasje en hond een dagdeel in te zetten. Zodat er live vragen en gesteld en adviezen gegeven kunnen worden.

Lease
De Exhit is duurzaam, 100% zelfvoorzienend. Voor de openbare ruimte is de Exhit te leasen op basis van full-service-leasecontract.

Voor meer informatie kijkt u ook op www.hondentoilet.nl 

Of neemt u contact met ons op.

Neem contact met ons op