Amour zinc

Het ideale alternatief voor schooperen en thermisch verzinken en heeft tevens een levensduur verlengende werking voor het materiaal waar het op aangebracht is. Het product is in principe ingesteld op spuitapplicatie, maar kan ook met kwast en/of roller worden verwerkt. Het eenvoudige aan te brengen systeem Armour Zinc® Systeem heeft een snelle droging en goede doorharding. Daarom kunt u direct over schilderen/spuiten met gewenste aflak.

Kostenbesparing
U heeft geen last van overspray. U kunt meteen verder met spuiten zonder tussentijds de lak te behandelen. Bovendien is Armour Zinc® een 2-lagensysteem, waardoor de sterkte van de verffilm beter gegarandeerd is. U werkt zeer kosten besparend!

Standvastigheid
Het Armour Zinc® Systeem is zeer geschikt voor reparatie en onderhoud van onder anderen elementen die onderdeel zijn van een vaste constructie:

Het systeem verdraagt zware mechanische belasting, heeft een hoge slagvastheid en is sterk corrosiewerend. Daarnaast is Armour Zinc® Systeem bestand tegen reiniging met hoge temperaturen, stoom en reinigingsmiddel. Armour Zinc 786 bevat meer dan 85% zink in de droge verffilm. Hiermee voldoet Armour Zinc 786 aan de normering van SSPC Paint 20; type II; level 1.Tevens voldoet de Armour Zinc 786 aan de classificatie C5-M / High volgens ISO 12944-6, waarmee het een levensduurverwachting heeft van meer dan 15 jaar in zware, maritieme milieus.

Flexibel
Voor verschillende toepassingen is Armour Zinc® Systeem in diverse zinkgehaltes verkrijgbaar, zodat u zelf de optimale concentratie voor uw toepassing kunt kiezen.

Uw voordelen op een rij:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.